Friday, August 10, 2012

Diş macunu sivilceyi yok eder mi?


diş macunu ile sivilce tedavisi sivilce nasıl geçer hakkında bilgiler…




Ergenlik dönemi ile birlikte karşımıza çıkan cilt problemlerinden olan ve fazlasıyla can sıkabilen sivilceler, birçok yöntem ile tedavi edilmeye ve sorun olmaktan çıkartılmaya çalışılır. Bu yöntemler içerisinde yer alan ve kulaktan dolma bir bilgi olan diş macunu ile sivilce tedavisi konusunda sizlere net bilgiler sunuyoruz kızlar. Sivilce tedavisinde diş macunu gerçekten etkilimidir? Eğer bu sorunun cevabını merak ediyorsanız aşağıdaki makalemize bir göz atmalısınız.








Diş macunu ile sivilce tedavisi mümkün mü?




Diş macunun sıvıdan katıya geçip kuruyan yapısı sonucu normal kullanımı dışında temas ettiği cilt yüzeyini daha hızlı kuruttuğu bilinmektedir. Dolayısıyla iltihapından arındırılmış, yani genel tabirle patlatılmış sivilcelerin üzerine gece yatmadan önce sürülen diş macunu sivilveyi kurutabilir.




Bu noktada şunu belirtmek gerekir ki eğer ki acil olarak sivilceye müdehale etmeniz gerekirse ayda bir defaya mahsus diş macununu sivilce üzerinde kullabilirsiniz. Ancak uzun vadede diş macunu kullanmak cildinizde tahriş ve tahrip yaratacaktır. Yani uzun dönemden sivilcelerinizden arınmak için yüzünüzü temiz tutmanız, sabah ve akşam yüz sabunlarıyla yıkamanız önerilir.




Bir önceki yazımız olan Vakko Şal başlıklı makalemizde 2011 vakko şal, 2011 vakko şal modelleri ve 2011 vakko şal modelleri ve fiyatları hakkında bilgiler verilmektedir.






09 Ağustos 2012, 09:23:41; Kategori: Cilt Bakımı.

No comments:

Post a Comment